Utflyttning
Uppsägning: Du säger upp din lägenhet genom at skriva ett mejl eller brev till oss. Vi skickar omgående en bekräftelse på din uppsägning. Uppsägningstiden är 3 månader men om du vill flytta tidigare och någon annan vill ha din lägenhet så försöker vi alltid ordna så att det ska gå bra.

Flyttstädning: Flyttstädning innebär grundlig rengöring av hela lägenheten. Förutom att dammsuga och torka golv ska du putsa fönster, torka lister och dörrar, torka ur alla skåp, skura toaletten och torka bakom spisen och kylskåpet. Vi besiktigar städningen innan nästa hyresgäst flyttar in. Godkänns inte flyttstädningen får du städa om eller debiterar vi en städavgift.

Flyttbesiktning: Innan du som hyresgäst blir helt entledigad från din lägenhet gör vi en besiktning. Då går vi igenom lägenheten för att se om det finns några skador samt för att kontrollera att flyttstädningen kan godkännas. Om vi anser att du har orsakat några skador på lägenheten under tiden du bott där blir du återbetalningsskyldig. Det är viktigt att du som hyresgäst vet att det finns en standard som du måste återställa när du lämnar lägenheten.
Linnbro Förvaltning AB | Gamla järnvägsgatan 8E | 821 43 Bollnäs | Telefon: 0278-173 10 | info@linnbro.se